Προσφορες – Εκπτωσεις

Δειτε τις ελκυστικες μας προσφορες

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δύο ``Εκπτωτικά Πακέτα`` που αναφέρονται σε ένα από τα πιο δημοφιλή μας προγράμματα, το ``Ταϊλανδέζικο Μασάζ με Έλαια`` - διάρκειας 90' λεπτών.
Εκπτωτικά Πακέτα - Προσφορές

ΑΓΟΡΑΣΤΕ 5 – ΠΛΗΡΩΣΤΕ 4

Αγοράστε 5 “Ταϊλανδέζικα Μασάζ με Έλαια” (διάρκειας 90′ λεπτών το καθένα) και πληρώστε μόνο για 4. Το σύνολο (συμπ. ΦΠΑ) ανέρχεται στα 280,00 (αρχική τιμή: 350,00).
Όταν μεταβείτε στο PayPal, συμπληρώστε στο κενό πεδίο το παραπάνω ποσό και αναφέρτε στις παρατηρήσεις τον κωδικό: PTMO-5

ΑΓΟΡΑΣΤΕ 10 – ΠΛΗΡΩΣΤΕ 7

Αγοράστε 10 “Ταϊλανδέζικα Μασάζ με Έλαια” (διάρκειας 90′ λεπτών το καθένα) και πληρώστε μόνο για 7 ! Το σύνολο (συμπ. ΦΠΑ) ανέρχεται στα 490,00 (αρχική τιμή: €700,00).
Όταν μεταβείτε στο PayPal, συμπληρώστε στο κενό πεδίο το παραπάνω ποσό και αναφέρτε στις παρατηρήσεις τον κωδικό: PTMO-10
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.