Παραδοσιακο Ταϊλανδεζικο

Ισορροπία & Κίνηση

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Ενεργειακή “αφύπνηση” με το “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο” μασάζ

 

 

Το “Thai Yoga Massage” όπως και αλλιώς λέγεται, αποτελεί μια αρχαία μορφή μασάζ που ενώ εφαρμόζεται στην Ταϊλάνδη εδώ και πολλούς αιώνες, μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε η σπουδαιότητά του από τον Δυτικό κόσμο.

 

Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του είδους μάλαξης είναι πως δεν γίνεται χρήση ελαίων και ο δέκτης είναι ντυμένος (με αναπαυτικά ρούχα) καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Δεν γίνεται επίσης χρήση του παραδοσιακού κρεβατιού για μασάζ, διότι οι συνεδρίες εκτελούνται σε ειδικό αναπαυτικό στρώμα (στο πάτωμα).

 

Στο συγκεκριμένο είδος μασάζ, εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές της γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων κατά τις οποίες ο θεραπευτής χρησιμοποιεί όχι μόνο αντίχειρες και παλάμες, αλλά αγκώνες, γόνατα, ακόμα και πατούσες! Ο θεραπευτής εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές του σώματος (πάντα σύμφωνα με την αρχαία Ταϊλανδέζικη παράδοση και κείμενα), με σκοπό να βοηθήσει στην διευκόλυνση της ροής της ενέργειας που διαχέεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

 

Η πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του πελάτη-δέκτη, ώστε το αποτέλεσμα να μην προκαλέσει δυσφορία αλλά ανακούφιση.

90′ λεπτά “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ” – Ευρώ 70,00

120′ λεπτά “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ” – Ευρώ 85,00

Δωροεπιταγές

giftcard_blue_150

Προσφορές & Εκπτωτικά Πακέτα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.