Ενεργειακή “αφύπνηση” με το “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο” μασάζ ή αλλιώς “Thai Yoga massage”

*(Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται αποκλειστικά από τον Γεώργιο Κουν)

Το “Thai Yoga Massage” όπως λέγεται και αλλιώς , αποτελεί μια αρχαία μορφή μασάζ και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της “Ταϊλανδέζικης Παραδοσιακής Ιατρικής”. Ενώ εφαρμόζεται στην Ταϊλάνδη εδώ και πολλούς αιώνες, μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε η σπουδαιότητά του από τον Δυτικό κόσμο.

Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του είδους μάλαξης είναι πως δεν γίνεται χρήση ελαίων και ο δέκτης είναι ντυμένος (με αναπαυτικά ρούχα που σας δίνουμε εμείς) καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Δεν γίνεται επίσης χρήση του κλασικού κρεβατιού για μασάζ, διότι οι συνεδρίες εκτελούνται σε ειδικό αναπαυτικό στρώμα (στο πάτωμα).

Στο συγκεκριμένο είδος μασάζ, εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων που βασίζονται στη γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων κατά τις οποίες ο θεραπευτής χρησιμοποιεί όχι μόνο αντίχειρες και παλάμες, αλλά αγκώνες, γόνατα, ακόμα και τις πατούσες! Ο θεραπευτής/θεραπεύτρια εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές του σώματος (πάντα σύμφωνα με την αρχαία Ταϊλανδέζικη παράδοση και κείμενα), με σκοπό να διευκολύνει την ροή της ενέργειας μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Η πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή/θεραπεύτρια είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του πελάτη-δέκτη, ώστε το αποτέλεσμα να μην προκαλέσει δυσφορία αλλά ανακούφιση.

*Δεν χρειάζεται να φέρετε τίποτα μαζί σας εκτός από ένα ζευγάρι καθαρά καλτσάκια (ισχύει μόνο για τον χειμώνα). Προσφέρουμε εμείς ειδικά καθαρά και άνετα ρούχα (ευρύχωρη παντελόνα και t-shirt)
      90′ λεπτά “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο” – €90,00
      120′ λεπτά “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο” – €120,00