Ταϊλανδεζικο Μασαζ με Ελαια

Μαγικες Τεχνικες απο την ΝΑ Ασια

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Τι ακριβώς είναι το “Ταϊλανδέζικο μασάζ με Έλαια”;

 

Το συγκεκριμένο είδος μάλαξης συνδυάζει τεχνικές που εστιάζουν στην περιποίηση της επιδερμίδας (συμπεριλαμβάνει και χρήση αιθέριων ελαίων), στα βαθύτερα μυϊκά στρώματα, αλλά και στην “ενεργειακή” αφύπνιση του σώματος μας.

 

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται στο συγκεκριμένο είδος μάλαξης, διαφέρουν σαφώς από ένα κλασικό μασάζ Ευρωπαϊκού τύπου όπως είναι η Σουηδική μάλαξη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν και κάποια κοινά σημεία. Διαφέρει κυρίως στις τεχνικές και στον ρυθμό της κίνησης του θεραπευτή που το εκτελεί (θυμίζει κάτι από Tai Chi).

 

Βασικό επίσης χαρακτηριστικό της γυγκεκριμένης τεχνικής, είναι τα στοιχεία που έχει δανεισθεί από το “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο” μασάζ (ή αλλιώς το Thai Yoga massage). Έχει υιοθετήσει πολλές από τις τεχνικές πιέσεων που εστιάζουν κυρίως στις ενεργειακές γραμμές (ή μεσημβρινούς) του σώματος. Δεν εφαρμόζονται όμως οι σύνθετες διατάσεις που εκτελούνται σε μια συνεδρία “Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου”.

90′ λεπτά “Ταϊλανδέζικο Μασάζ με Έλαια” – Ευρώ 70,00

120′ λεπτά “Ταϊλανδέζικο Μασάζ με Έλαια” – Ευρώ 85,00

Αγοράστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ως ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την ασφάλεια που προσφέρει το PAYPAL. Οι δωροεπιταγές μας έχουν ισχύ για ένα ολόκληρο έτος! Απλώς εισάγετε το ακριβές αντίτημο στο κενό πεδίο και πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Σύντομα θα σας στείλουμε με email και γραπτή επιβεβαίωση με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. – ΟΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ –

Δωροεπιταγές

giftcard_blue_150

Προσφορές & Εκπτωτικά Πακέτα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.