Τι ακριβώς είναι το “Ταϊλανδέζικο μασάζ με Έλαια”;

Το συγκεκριμένο είδος μάλαξης συνδυάζει τεχνικές που εστιάζουν στην περιποίηση της επιδερμίδας (συμπεριλαμβάνει και χρήση αιθέριων ελαίων), στα βαθύτερα μυϊκά στρώματα, αλλά και στην “ενεργειακή” αφύπνιση του σώματος μας.

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται στο συγκεκριμένο είδος μάλαξης, διαφέρουν σαφώς από ένα κλασικό μασάζ Ευρωπαϊκού τύπου όπως είναι η Σουηδική μάλαξη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν και κάποια κοινά σημεία. Διαφέρει κυρίως στις τεχνικές και στον ρυθμό της κίνησης του θεραπευτή που το εκτελεί (θυμίζει κάτι από Tai Chi).

Βασικό επίσης χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τεχνικής, είναι τα στοιχεία που έχει δανειστεί από το “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο” μασάζ (ή όπως ονομάζεται και αλλιώς, το Thai Yoga massage). Έχει υιοθετήσει πολλές από τις τεχνικές πιέσεων που εστιάζουν κυρίως στις ενεργειακές γραμμές (ή μεσημβρινούς) του σώματος. Δεν εφαρμόζονται όμως οι σύνθετες διατάσεις που εκτελούνται σε μια συνεδρία “Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ”.

Επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!  (Ισχύει μόνο για το 90-λεπτο πρόγραμμα μας)

Ελάτε με το ταίρι ή το φιλικό σας πρόσωπο, μοιραστείτε το ίδιο δωμάτιο και επωφεληθείτε από την ειδική μας έκπτωση μόνο για περιορισμένο διάστημα. Το συνολικό ποσό διαμορφώνεται στα 110 από 120 ευρώ που είναι και η κανονική τιμή.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ & ΚΡΑΤΗΣΗ 

      90′ λεπτά “Ταϊλανδέζικο με Έλαια” – €70,00 €60,00
Ζητηστε ενα ραντεβου
      120′ λεπτά “Ταϊλανδέζικο με Έλαια” – €85,00 €75,00
Ζητηστε ενα ραντεβου