“Μασάζ με Ζεστές Πέτρες” – Απαλό, ενεργειακό μασάζ για χαλάρωση.

Το μασάζ με ζεστές πέτρες, αποτελεί μια ιδιαίτερη τεχνική μάλαξης την οποία θα συναντήσει κανείς σε πολλές παραλλαγές και σε διαφορετικά στυλ. Εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα, αλλά στις μέρες μας εφαρμόζεται σε όλα σχεδόν τα SPA και κέντρα ευεξίας του πλανήτη.

Το μασάζ αυτής της μορφής αποτελεί στην ουσία μια μορφή μάλαξης, η οποία συνδυάζει τεχνικές χεριών με ειδικές θερμαινόμενες πέτρες (ως συμπληρωματικά εργαλεία). Στο “Hot stone” μασάζ έχουμε επιλέξει μια πληθώρα από τις καλύτερες και τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μάλαξης που υπάρχουν. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που είναι και χορταστικό (διαρκεί δύο ολόκληρες ώρες), και αφήνει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας, χαλάρωσης αλλά και ανακούφισης.

Η “χορογραφία” που εφαρμόζεται από τις θεραπεύτριες μας (εναλλαγή χεριών και ζεστής πέτρας), σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και είναι βέβαιο πως θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα και την φορτωμένη καθημερινότητα σας. Πέρα από τα οφέλη ενός κλασικού μασάζ με χρήση αιθέριων ελαίων και την ιδιαίτερη αίσθηση που φυσικά αφήνουν οι θερμές πέτρες πάνω στο δέρμα, η μορφή αυτή μάλαξης είναι γνωστή και για μια επιπλέον ιδιότητα της. Λέγεται πως αφαιρεί την «κακή-αρνητική» ενέργεια που βρίσκεται “εγκλωβισμένη” μέσα στο σώμα μας.

      120′ λεπτά “Μασάζ με Ζεστές Πέτρες” – €120,00