“Μασάζ με Ζεστές Κομπρέσες” – Με θεραπευτικά βότανα της Ανατολής.

Η συγκεκριμένη «εξωτική» θεραπεία μασαζ (Thai Herbal Compress / ΛΟΥ-ΠΡΑ-ΚΟΜΠ) συνδυάζεται με το Ταϋλανδέζικο μασάζ με έλαια. Οι κομπρέσες αυτές αποτελούν ένα ειδικά συσκευασμένο “πουγκί” από επιλεγμένα θεραπευτικά βότανα, προέλευσης φυσικά από τη Ταϊλάνδη.

Η χρήση των πουγκιών (ή αλλιώς κομπρεσών) γίνεται παράλληλα με το μασαζ και σκοπό έχουν να απαλύνουν ακόμα περισσότερο τις μυϊκές εντάσεις και τους πόνους ενός ταλαιπωρημένου σώματος. Οι κομπρέσες αυτές έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν τη κυκλοφορία του αίματος, και συνεπώς βοηθούν στην καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και των μυϊκών ιστών.

Οι κομπρέσες λόγω της θερμότητας δεν επιτρέπεται να έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα του δέκτη, για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα για προστασία (όπως ακριβώς γίνεται και στην Ταϊλάνδη). Η χρήση αιθέριων ελαίων είναι προεραιτική, λόγω της έντονης, χαρακτηριστικής μυρωδιάς των βοτάνων.

Το “Μασάζ με Ζεστές Κομπρέσες” προσφέρει βαθιά ανακούφιση και αφήνει στο σώμα μια ιδιαίτερη αίσθηση περιποίησης και χαλάρωσης.

10 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ - ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!

ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ONLINE BOOKING

      120′ λεπτά “Μασάζ με Ζεστές Κομπρέσες” – €90,00
Ζητηστε ενα ραντεβου