Ανατολη και Δυση

Το καλλίτερο θεραπευτικό δίδυμο

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Μερικά λόγια για το νέο συνδυαστικό μας πρόγραμμα

 

Το “Ανατολή και Δύση” συνδυάζει τεχνικές και αρχές που προέρχονται κυρίως από το “Ταϊλανδέζικο μασάζ με Έλαια” και τη “Σουηδική Μάλαξη”. Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας πάντα βάσει των αναγκών του σώματος σας και συνδυάζουμε ελαφριές διατάσεις και πιέσεις πάνω από τις ενεργειακές γραμμές, με κλασικές τεχνικές της Σουηδικής μάλαξης (Effleurage, Tapotement, Petrissage κλπ).

 

Δουλεύουμε αρκετά πάνω στους “μεσημβρινούς”, προκειμένου να ισορροπήσει ενεργειακά το σώμα του δέκτη. Αυτό διευκολύνεται με τη χρήση επιλεγμένων Αιθέριων Ελαίων τα οποία σαφώς και βοηθούν στο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ηρεμίας και χαλάρωσης. Τεχνικές του Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ παντρεύονται αρμονικά με την σοφία της κλασικής Ευρωπαϊκής μάλαξης.

90′ λεπτά “Ανατολή & Δύση – Συνδυαστική μάλαξη” – Ευρώ 65,00

Δωροεπιταγές

giftcard_blue_150

Προσφορές & Εκπτωτικά Πακέτα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.