Οι ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ μας ισχύουν για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΤΟΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας (2108835506 ή ) και θα σας δείξουμε τον πιο εύκολο και πιο απλοποιημένο τρόπο, προκειμένου να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα από τα ομορφότερα δώρα. Αυτό δεν είναι άλλο από μια υψηλού επιπέδου συνεδρία επαγγελματικής μάλαξης, φυσικά από την ομάδα μας!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Οι Δωροεπιταγές αποτελούν μια έξυπνη λύση για να προσφέρετε μια αξέχαστη θεραπευτική εμπειρία ως δώρο, στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μερικές δημοφιλής υπηρεσίες μας ή να επιλέξετε την επιλογή “Μπαλαντέρ” και να διαλέξτε εσείς την υπηρεσία (οποιαδήποτε υπηρεσία δημοσιευμένη στον Τιμοκατάλογο μας) που επιθυμείτε να προσφέρετε.

Η πληρωμή γίνεται με χρήση της Πιστωτικής/Χρεωστικής σας Κάρτας (μέσω PayPal). Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση (μέσω email ή και τηλεφωνικώς), αλλά και για να τακτοποιήσουμε κάποιες λεπτομέρειες (όπως όνομα και στοιχεία επικοινωνίας του δικαιούχου).

Μόλις πατήσετε το κουμπί “Buy Now” , θα μεταβείτε αυτόματα στην ασφαλή για ηλεκτρονικές συναλλαγές αντίστοιχη σελίδα του PayPal.

ΟΡΟΙ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
  • Οι Δωροεπιταγές μας μπορούν να δοθούν σε οποιοδήποτε πρόσωπο της επιλογής σας, αρκεί να μην συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας.
  • Δεν υπάρχει ανάγκη ύπαρξης εκτυπωμένου κουπονιού, μιας που κρατάμε ενημερωμένο αρχείο και ερχόμαστε πάντα σε επαφή με τους δικαιούχους.
  • Οι Δωροεπιταγές μας έχουν διάρκεια για ένα ολόκληρο έτος, από την ημερομηνία της αγοράς. Μετά το πέρας του ενός έτους, οι δωροεπιταγές αυτόματα χάνουν την ισχύ τους, δηλαδή ακυρώνονται. Συνεπώς η ευθύνη για την εξαργύρωση των δωροεπιταγών, αποτελεί αποκλειστικά ευθύνη του δικαιούχου, ο οποίος φυσικά θα έχει ενημερωθεί σχετικά από τον αγοραστή.
  • Στην περίπτωση που η τιμή για μια συγκεκριμένη υπηρεσία μας αλλάξει (ακριβύνει), ποτέ δεν θα κληθείτε να πληρώσετε τη διαφορά, αλλά ούτε και ο δικαιούχος θα αντιληφθεί το παραμικρό.
  • Κατόπιν αγοράς Δωροεπιταγής, δεν θα γίνονται δεκτά αιτήματα για επιστροφή χρημάτων. Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, οι Δωροεπιταγές μας μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτους ανά πάσα στιγμή.
  • Κατόπιν μη εμφάνισης ή αδιαικιολόγητης αργοπορίας του ή της δικαιούχου (άνω της μισής ώρας και χωρίς να μας ειδοποιήσει από τουλάχιστον μερικές ώρες πριν), τότε δυστυχώς η δωροεπιταγή θα χάνει την αξία της άμεσα και το ραντεβού θα ακυρώνεται.
  • Επίσης, αιτήσεις (προφορικές ή γραπτές) για ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής (λιγότερο από 24 ώρες) θα έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνεται οριστικά η δωροεπιταγή και το δικαίωμα εξαργύρωσης της. Ο αγοραστής της δωροεπιταγής δεν δύναται να απαιτήσει επιστροφή χρημάτων, για αυτό το λόγο σιγουρευτείτε πως έχετε ενημερώσει τους δικαιούχους για τους όρους μας.
Επιλεξτε Δωροεπιταγη
“ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ – ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ”

(Για όποιο άλλο πρόγρραμα εσείς επιθυμείτε)

Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή, προκειμένου να αγοράσετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα μας. Πατήστε το παρακάτω κουμπί (Buy Now) και όταν μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα στο PayPal, συμπληρώστε το ποσό που εσείς επιθυμείτε να πληρώσετε.

Δείτε ξανά τον τιμοκατάλογομας και σιγουρευτείτε για το ποσό που επιθυμείτε να καταβάλετε.