ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Τα πιο πολλά από τα παρακάτω πρωτόκολλα τα εφαρμόζουμε στο MASSAGE POINT εδώ και χρόνια. Ωστόσο, λόγω της ιδιαιτερότητας του COVID-19, οφείλουμε να είμαστε αρκετά πιο αυστηροί σε θέματα υγιεινής, καθαριότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς σε ότι αφορά πάντα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο κοινό μας.

Οι δικές σας υποχρεώσεις:
 • Εάν ξαφνικά παρουσιάσετε πυρετό, βήχα ή ακόμα νιώσετε αδύναμοι χωρίς κάποιον εμφανή λόγο, θα σας παρακαλέσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ακυρώσουμε το ραντεβού σας και εν συνεχεία να απευθυνθείτε άμεσα σε γιατρό.
 • Θα δεχόμαστε επισκέπτες μόνο με επιβεβαιωμένο ραντεβού (όπως κάναμε πάντα). Κατά την άφιξη σας δεν επιτρέπεται να συνοδεύεστε από τρίτα άτομα που δεν έχουν κλείσει ραντεβού.
 • Να έχετε μαζί σας τη δική σας (καθαρή) μάσκα προσώπου. Εάν δεν έχετε, θα σας προσφέρουμε εμείς (δωρεάν) και θα την φοράτε κυρίως κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, πριν και μετά τη συνεδρία. Όταν φοράτε τη μάσκα, να είναι καλυμμένα τόσο η μύτη όσο και το στόμα σας.
 • Οφείλετε να έχετε μεριμνήσει για την σωματική σας υγιεινή πριν από την άφιξη σας. Εάν έρχεστε από έξοδο ή από την εργασία σας, υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε εδώ ένα ντουζ πριν τη συνεδρία σας. Πάντα φροντίζουμε και καθαρίζουμε τα πόδια των επισκεπτών μας πριν από κάθε συνεδρία έτσι κι αλλιώς.
Οι δικές μας υποχρεώσεις:
 • Όπως πάντα έτσι και τώρα οφείλουμε να σας προσφέρουμε καθαρές λευκές πετσέτες για να σας καλύπτουμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή για να σκουπίζεστε όταν πλένετε τα χέρια ή το σώμα σας. Οι χρησιμοποιημένες πετσέτες θα φυλάσονται σε ασφελές μέρος και θα καθαρίζονται από εμάς σε υψηλές θερμοκρασίες, με επιπλέον χρήση απορρυπαντικών με αντισηπτικές ιδιότητες.
 • Θα υπάρχουν στη διάθεση σας φιάλες αντισηπτικού τζελ, σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε κοινόχρηστο χώρο του κέντρου μας.
 • Θα γίνεται εξονυχιστικός καθαρισμός με αντισηπτικά καθαριστικά, στα δωμάτια των συνεδριών μάλαξης αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους μας (πατώματα, επιφάνειες επίπλων, πόμολα θυρών), πριν και μετά από κάθε επίσκεψη. Οι χώροι μας θα αερίζονται τακτικά.
 • Η πολυκατοικία στην οποία βρισκόμαστε έχει απολυμανθεί πρόσφατα. Η απολύμανση θα επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο οι κοινόχρηστοι χώροι εκτός του κέντρου μας, δεν αποτελούν δική μας ευθύνη και όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να μεριμνήσουμε εμείς για αυτό. Τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει εταιρία καθαρισμού.
 • Διάφορα διακοσμητικά και μη μικροαντικείμενα που συνήθως υπάρχουν στους κοινόχρηστους χώρους του κέντρου μας, όπως μπιμπελό, σταντ με εταιρικές κάρτες, περιοδικά, βιβλίο επισκεπτών και τιμοκατάλογοι, θα αφαιρεθούν από τους χώρους μας για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο και πάντα βάσει των οδηγιών και συμβουλών από τις αρμόδιες αρχές.
 • Δεν συνεχίσουμε ωστόσο να σας προσφέρουμε διάφορα σνακς (ξερά ή φρέσκα φρούτα, γλυκά, σοκολατάκια) όπως κατά το παρελθόν. Θα προσφέρουμε επίσης φρέσκο-φιλτραρισμένο νερό ή/και τσάι (εκτός εάν αυτό απαγορευτεί από κάποια κυβερνητική απόφαση). Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να φέρνετε μαζί το δικό σας μπουκαλάκι νερό. Καφέδες και άλλα αφεψήματα-αναψυκτικά δεν θα επιτρέπονται.
 • Λόγω αυξημένης ζέστης τους καλοκαιρινούς μήνες, θα χρησιμοποιούμε τα κλιματιστικά σώματα που διαθέτει ο χώρος μας. Σε κάθε περίπτωση, αυτά θα είναι πάντα καθαρά (ειδικά τα φίλτρα) και η χρήση τους θα γίνεται σύμφωνα και με τη δική σας γνώμη.
 • Καλό θα ήταν να αποφύγουμε περιττές επαφές, όπως π.χ. χειραψίες. Επίσης (αυτό ισχύει για όλους μας), θα πρέπει στο μέτρο του δυνατού να αποφεύγουμε να ακουμπάμε τα μάτια, το στόμα και τη μύτη μας, ειδικά εάν δεν έχουμε πλύνει πρώτα τα χέρια μας.